عایق کاری مرغداری ها

فهرست

ضرورت عایق‌کاری مرغداری ها

از اقدامات ضروری بعد از احداث ساختمان مرغداری ،عایق‌کاری حرارتی و رطوبتی سالن به وسیله ایزوگام ،قیر گونی و ایزوگام پشم  شیشه (ایزوران ) صورت می‌گیرد.با عایق‌کاری اصولی در این صنعت علاوه بر کاهش انرژی و مرگ و میر پرندگان می‌توان افزایش بازدهی و سود دهی ۱۰ الی ۱۵ درصد را به دست آورد.

درفصل زمستان  مرغ داری‌ها از وسایل گرمایشی استاندارد استفاده می‌کنند.در این راستا ایزولاسیون سالن مرغداری نقش بسزایی دارد زیرا مقدار بسیار زیادی از انرژی صرف گرم کردن محیط می‌گردد ،

اگر سالن ایزولاسیون نباشد گرما و انرژی از طریق سقف و دیوارها هدر رفته و هزینه اضافی (سربار ) به وجود می‌آید.از طرف دیگر اگر سالن به اندازه کافی گرم نباشد ،مرغ‌ها با دویدن به صورت غریزی باعث گرم کردن فضای سالن می‌شوند که این امر در کاهش روند رشد آن‌ها بسیار موثراست.

عایق‌کاری مرغداری ها

طبق آزمایش هایی که کارشناسان این حرفه انجام داده اند،حدود ۵۰ در صد از انرژی از طریق سقف سالن،۳۰ در صد از دیوار‌ها و حدود ۲۰ در صد از طریق کف سالن هدر می‌رود. در مرغ داری‌های اصولی و استاندارد با عایق‌کاری سقف در تابستان می‌توان مانع از ورود گرمای ناشی از تابش خورشید و در نتیجه خنک نگه داشتن محیط سالن شد.

در نتیجه ایزولاسیون علاوه بر فصل زمستان در فصل تابستان هم کاربرد دارد واسترس گرمایی مرغ‌ها را کاهش داده و باعث افزایش بازدهی مرغ داری می‌گردد.امروزه سقف سالن مرغ داری‌ها را با تیرآهن و بتن می‌سازند ،در حالی که در گذشته سقف را گنبدی می‌ساختند که به لحاظ شکل هندسی در کاهش دمای محیط نقش بسزایی داشت ولی امروزه از این روش به دلیل پر هزینه بودن استفاده  نمی شود.

روش های عایق‌کاری مرغداری ها

از ایزوگام فویلدار جهت ایزولاسیون سقف مرغ داری‌ها در برابر گرما و سرما  استفاده می‌شود.لازم به ذکر است که استفاده از  ایرانیت و شیروانی به دلیل هدر دادن انرژی و نداشتن صرفه اقتصادی کاربرد چندانی ندارند.ایزولاسیون بدنه سالن مرغداری به دو روش انجام می‌شود که در روش اول از عایق پشم وشیشه (ایزوران ) به طوری که پشم شیشه را در بین دیوار‌های دوجداره  قرار می  دهند که در این روش تا زمانی که عایق حرارتی خشک باشد از انتقال حرارت جلوگیری می‌کند و در صورت مرطوب شدن خاصیت عایق‌کاری خود را از دست می‌دهد.اما در روش دوم از اجرای ایزوگام دولایه (تیشو +پلی‌استر )به عنوان عایق رطوبتی و حرارتی استفاده می‌شود.

و مزیت آن نسبت به روش ایزوران  این است که نیازی به قرار گیری در بین دو جداره دیوار ندارد.کاربرد  عایق‌کاری کف در مناطق سردسیر بیشتر است و در این راستا از قیر گونی و ایزوگام برای ایزولاسیون استفاده می‌شود،اما به دلیل صرفه اقتصادی ایزوگام نسبت به قیرگونی ،بیشتر از ایزوگام استفاده می‌شود.

عایق کاری مرغداری ها

نویسنده:cp

دسته‌بندی:مقالات تخصصی

تاریخ : خرداد ۴, ۱۳۹۸

اطلاعات تماس

09193479361

ایزوگام پایتخت