قیر دمیده و تاثیر آن بر ایزوگام

فهرست

قیر دمیده و تاثیر آن بر ایزوگام

قیر ماده‌ی هیدروکربنی است که به رنگ‌های سیاه و قهوه ای تیره وجود دارد و در دمای محیط حالت جامد دارد اما با افزایش دما به حالت خمیری در می‌آید.قیر دمیده از اصلی ترین عناصر ایزوگام به شمار می‌رود که در مقایسه با ایزوگام پلیمری از کیفیت کمتر و عمر پایین‌تری برخوردار است. در این مقاله قصد داریم تا این ماده را به طور کامل با یکدیگر بررسی نماییم پس با ما در ادامه همراه باشید.

فرایند تولید قیر

از دمیدن هوای داغ به مازوت قیر دمیده ساخته می‌شود. در این فرایند هوای داغ با دمایی بین 200 تا 300 درجه سانتی گراد به محفظه مازون از طریق لوله‌های سوراخ دار دمیده می‌شود و اتم‌های هیدروژن موجود در مولکول‌های هیدروکربورها با اکسیژن موجود در هوا ترکیب شده و عمل بسپارش اتفاق می‌افتد. قیر حاصل شده نسبت به قیر خالص درجه نفوذ کمتر و درجه نرمی بیشتری دارد و بر خلاف قیر خالص به تغییرات دما نیز حساسیت کمتری دارد.

کاربرد قیر دمیده

از قیر دمیده برای ساخت ورق‌های پوشش بام، باتری ماشین و اندود کاری استفاده می‌شود و علامت اختصاری آن نیز R می‌باشد. به عنوان مثال R80/25 به معنای قیر  از نوع درجه نرمی 80 و درجه نفوذی 25 است.

ساخت ایزوگام

جالب است بدانید که برای ساخت ایزوگام  به مواد زیر احتیاج می‌باشد : قیر دمیده، تیشو، پلاستیک پشت لایه ایزوگام، لایه آلومینیوم 14 الی ۱۶ میکرون و پودر تالک

برای تولید این نوع ایزوگام ابتدا مازوت وارد برج تقطیر شده و پس از انجام عمل بسپارش به قیر دمیده تبدیل می‌شود. البته باید توجه داشته باشید که قیر دمیده شده نیاز به افزوده شدن ماده‌ی دیگری ندارد و به طور مستقیم وارد دستگاه خط تولید ایزوگام می‌شود.

منابع : ویکی پدیا

 

جهت خرید ایزوگام ، اطلاع از قیمت ایزوگام با نصب، و سفارش هرگونه عایق‌کاری با ایزوگام پایتخت تماس بگیرید !

قیر دمیده و تاثیر آن بر ایزوگام
بر‌چسب ها :

نویسنده:admin

دسته‌بندی:مقالات تخصصی

تاریخ : بهمن ۲۶, ۱۳۹۷

اطلاعات تماس

09193479361

ایزوگام پایتخت